Müge Anlı Abdullah Ergin Kimdir? Abdullah Ergin'i kim öldürdü?

Atv ekranlarının sevilen isimlerinden biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün ilginç olaylar yaşanıyor. Kayıp, faili meçhul cinayetler ve anlaşmazlıkları konu alan programda bugün neler yaşanacağı merak ediliyor. Son olarak programa konu olan Abdullah Ergin cinayeti sıkça araştırılıyor. Peki, Müge Anlı Abdullah Ergin'in katili kim? Müge Anlı Abdullah Ergin kimdir? İşte detaylar…

Hafta içi her gün Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bugün özellikle Abdullah Ergin'in katili kim sorusu merak ediliyor. Konuyla alakalı detayları araştırmak isteyen izleyiciler bir yandan da Abdullah Ergin kimdir sorusunu araştırıyor. Konuyla alakalı tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Müge Anlı Abdullah Ergin'in katili kim? Müge Anlı Abdullar Ergin kimdir? İşte detaylar içeriğimizde…

MÜGE ANLI ABDULLAH ERGİN'İN KATİLİ KİM?

Müge Anlı İLE Tatlı Sert programında başına sopayla vurularak öldürülen 48 yaşındaki 3 çocuk babası Abdullah Ergin'in katilinin kim olduğu araştırlıyor. Babasının katilini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Elif Ergin, 2 kişiden şüphelendiğini söyledi. Babasının eski eşi Asuman'dan şüphelendiğini söyleyen Elif, ''Babama çok ihanet etti'' dedi. Asuman hakkındaki iddiaları yanıtlamak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Elif ve Asuman stüdyoda yüzleşti.

Müge Anlı Abdullah Ergin Kimdir? Abdullah Ergin'i kim öldürdü?

Elif, Asuman'ın babası dışında başka kişileyle de görüşmüş olabileceğini ve babasının kıskançlık nedeniyle öldürülmüş olma ihtimalini düşündüğünü söyledi. İddiaların odağındaki isim olan Asuman ''Ben Abdullah'tan ayrılalı 3 sene oldu. Sonrasında da görüşmeye devam ettik.'' ifadelerini kullandı. Elif ile Asuman arasında cinayet sebebiyle gerilim oluştu.

Müge Anlı Abdullah Ergin Kimdir? Abdullah Ergin'i kim öldürdü? - Resim : 2



Müge Anlı Abdullah Ergin Kimdir? Abdullah Ergin'i kim öldürdü? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.