Müge Anlı, 38 yaşındaki işitme ve konuşma engelli Nurhan Birgin’i arıyor

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde pazartesi günü ortadan kaybolan işitme ve konuşma engelli Nurhan Birgin’i bulmak için annesi ve kız kardeşi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Müge Anlı ve ekibi genç kadının nerede ve kiminle birlikte olduğunu araştırıyor.

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde işitme ve konuşma engeli olan 3 çocuk annesi Nurhan Birgin Pazartesi günü terziye gittiğini söyleyerek ortadan kayboldu. Nurhan Birgin’in annesi ve kız kardeşi genç kadını bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. İddialara göre; genç kadının 40-45 yaşlarında bir adam tarafından kaçırıldığı düşünülüyor. Genç kadının İstanbul’un Aksaray ilçesinde bir otelde alıkonulduğu iddia ediliyor. Birgin’in kız kardeşi canlı yayına telefonla bağlandı ve işitme engelli genç kadının abisinin eski eşini aradığını söyledi. İddiaya göre Birgin, korktuğunu ve yanındaki kişinin kendisinin üzerine kapıyı kilitlediğini söyledi.

Müge Anlı, 38 yaşındaki işitme ve konuşma engelli Nurhan Birgin’i arıyor ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.