Müge Anlı 30 Haziran canlı izle! İkranur Tirsi'ye ne oldu?

27 Haziran Cumartesi günü Giresun'un Bulancak ilçesinde akşam saatlerinde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’yi arama çalışmaları Jandarma, AFAD ve AKUT'tan oluşan 150 kişilik ekiple 70 hektarlık bir alanda 4. gününde devam ediyor. Canlı yayına bağlanan bir görgü tanığı kayıp ihbarından birgün önce aracıyla bölgeden geçerken "çığlık" sesi duyduğunu söyledi. İkranur'a ne oldu? İşte günün gelişmeleri...

İcilli köyünde 27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyen 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ailesinin durumu jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine başlatılan arama çalışmaları sonuçlanmadı.

Bölgede jandarma özel harekat, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT, UMKE, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 3 iz takip kadavra köpekleriyle Tirsi'nin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

DRONE İLE DE HAVADAN BAHÇELER TARANIYOR

Gece boyunca devam eden çalışmalarda ekipler sabahın ilk ışıklarıyla İkra Nur'un kaybolduğu noktaya tekrar yoğunlaştı. 4. gününde sarp bir arazi yapısına sahip olan bölgede yürütülen zorlu arama çalışmaları devam ederken, drone ile de havadan bahçeler taranıyor.

Müge Anlı 30 Haziran canlı izle! İkranur Tirsi'ye ne oldu?

"ARTIK GÜCÜM KALMADI"

İkranur'un yanında büyüdüğü babaannesi Nihal Tirsi, "Torunumu bulun başka birşey istemiyorum. Dayanamıyorum. Artık gücüm kalmadı. Bulun torunumu. Çocuğumun başına ne geldi." diyerek feryat etti. 

Öte yandan canlı yayına bağlanan köyde yaşayan bir görgü tanığı İkranur'ın kaybolmasından bir gün önce aracıyla o bölgeden geçerken çığlık sesi duyduğunu söyledi. Görgü tanığı ertesi gün kayıp haberini aldıktan sonra durumu jandarma ekiplerine bilrdirdiğini ifade etti. 

GİRESUN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Gece boyunca iz takip köpeği ve termal kamera desteği ile yürütülen çalışmaların havanın aydınlanmasıyla yaklaşık 150 personel ile devam ettiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Toplam 74 hektarlık alan taranmış ancak bulgu ve emareye rastlanmamıştır. İkra Nur Tirsi'nin kaybolmasıyla ilgili her türlü ihtimal adli ve mülki mercilerce değerlendirilmekte olup arama çalışmaları gece boyunca da devam edecektir."

Müge Anlı 30 Haziran canlı izle! İkranur Tirsi'ye ne oldu? - Resim : 2

KÜÇÜK KIZDAN BİR İZ BULANABİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna arama çalışmalarını yerinde takip ederken, ekipler küçük kızdan bir iz bulabilmeye çalışıyor. Öte yandan ekipler yolda tek sıra halinde bugün fındık bahçelerine girerek çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

 

Müge Anlı 30 Haziran canlı izle! İkranur Tirsi'ye ne oldu? ile ilgili etiketler Giresun kayıp Müge Anlı İknanur Tirsi tatlı sert
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.