Müge Anlı 3 Temmuz 2020 izle - İkranur Tirsi'nin ölüm nedeni

Müge Anlı 3 Temmuz 2020 izle! Müge Anlı'nın bugünkü bölümünde 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölüm nedeniyle ilgili tüm gerçekler ortaya dökülecek.

Müge Anlı 3 Temmuz 2020 Cuma gününde ATV ekranlarında yayınına devam ediyor. Türkiye'nin gündeminde ilk sırada olan İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilişkin olarak son dakika haberleri ardı ardına gelmeye devam ederken babasından gelen ilginç açıklamalar kafaların karışmasına neden oldu.

Müge Anlı, Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki minik İkranur Tirsi'nin ölümüyle yakından ilgilenirken akşam saatlerinde gelen bir son dakika haberi herkesi üzmeye yetti. İkranur'un babası ve babaannesi Müge Anlı canlı yayınında son dakika açıklamalarında bulundu.

İkranur Tirsi'nin Ölüm Nedeni Ne?

Baba canlı yayında Müge Anlı'ya açıklamalarda bulunarak, derenin aranmadığını emniyet personeli ve akrabaları ile beraber o bölgeden geçtiklerini ve kendilerinin bir şey görmediğini ifade etti. Babaanne ise İkranur'un o dereye tek başına inme şansının olmadığına da vurguda bulunduktan sonra baba da kızının öldürülmüş olabileceğini belirtti.

MÜGE ANLI ATV CANLI İZLE

Müge Anlı 3 Temmuz 2020 izle - İkranur Tirsi'nin ölüm nedeni ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı 3 Temmuz 2020 İkranur Tirsi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.