Müge Anlı 25 Eylül 2020 izle

Müge Anlı 25 Eylül 2020 izle… Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü son bölümü 25 Eylül tarihinde full tek parça halinde Youtube’de.

Müge Anlı 25 Eylül 2020 ATV CANLI İZLE… Müge Anlı son programda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklamasına yer verdi. Gülay Uygun'un öldüğü geceye ilişkin olay yeri inceleme bilgilerini paylaşan Anlı, Aleyna Çakır'ın ölü bulunduğu evde ise kurşun izlerinin bulunduğunu söyledi.

Müge Anlı, “İnceleme ve raporlama işlemleri devam etmektedir. Olay yerinde bulunan ve olayda kullanıldığı değerlendirilen 7,65 mm tabanca ile kovan üzerinde kriminal inceleme yaptırılmış, olay yerinde bulunan kovanın bu tabanca ile atıldığı tespit edilmiştir. Tabanca üzerinde yapılan parmak izi çalışmasında mukayeseye elverişli parmak izi tespit edilememiştir” ifadelerini söyledi.

MÜGE ANLI ATV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Müge Anlı 25 Eylül 2020 izle ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı 25 Eylül Müge Anlı son bölüm aleyna çakır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.