Müge Anlı 19 Ekim 2020 izle!

Müge Anlı 19 Ekim 2020 izle! Müge Anlı 19 Ekim bugünkü son bölümünü full hd tek parça halinde Youtube üzerinden izleyebilirsiniz. İşte, Müge Anlı ATV canlı izle linki.

Müge Anlı 19 Ekim 2020 ATV canlı izle! ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 19 Ekim Pazartesi gününde tüm hızıyla devam ediyor. Peki, Müge Anlı son bölümünde neler yaşandı?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı 19 Ekim 2020 izle!

Müge Anlı Hatice Tusu’nun öldürüldüğünü açıkladı. Hatice Tusu’nun daha önce evine giren kendisinden hoşlanan erkek tarafından öldürülüp Hisar Mahallesi’nde bataklığa gömüldüğü ve 4 parmağının dışarıda kaldığından dolayı cesedin bulunduğunu açıkladı. Suat Aksoy’un ifadesine göre Hatice’nin hayatında başka biri olduğunu söylediğini o yüzden boğarak öldürdüğü ve arabasını alıp bulunduğu yere bıraktığı tekrar eve dönüp Hatice Hanım’ın cesedini alıp bataklık alana attığını verdiği ifadeden okundu.

Müge Anlı dün Sevde’nin bulunduğu ve kaldığı yerden babaya teslim edildiğini açıkladı. Babası Erdal Bey kızını muhakkak okutacağını söyledi. Bayram Bey Saliha’nın evine gelmediğini ısrarla belirtti. Bayram Bey Saliha kaybolduktan 2,5 ay sonra oturduğu evden taşındığını ama şimdiki evden öncede bir başka eve daha taşındığını anlattı.

MÜGE ANLI ATV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Müge Anlı 19 Ekim 2020 izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.