Müdürü tarafından mobbing uygulandığını iddia eden engelli, aracını yaktı!

Diyarbakır'da Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Güzel'in kendisine mobbing uyguladığını iddia eden bedensel engelli memur Muhammed Gezer, engelli aracının üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Gezer'in protestosu çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan bedensel engelli Muhammed Gezer, 4 yıl geçici görevlendirmeyle Halk Kütüphanesi'nde gönderildi. Görev süresi biten Gezer, tekrar kurumuna döndü. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Güzel'in kendisine mobbing uygulanığı iddia eden Gezer, "Kuruma döndükten sonra müdür tarafından psikolojik baskı uygulandı. Soğuk havalarda dışarıda bekletildim" dedi.

Müdürü tarafından mobbing uygulandığını iddia eden engelli, aracını yaktı!

Kurumun birçok yerine engelli olduğu için girişinin yasaklandığını ileri süren Gezer, "Benden rahatsız oluyorlarmış. Tekrar geçici görevlendirme talebinde bulundum. Ancak bu kez de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından reddedildi. Hem de tepeden bakılan bir üslup ile. Tekerlekli sandalyeye mahkum olabiliriz. Ancak sizin egolarınıza mahkum olmayacağız. Eğer siz tekerlekli sandalyeden rahatsız olduysanız ben de bu tekerlekli sandalyeyi yakacağım" dedi.

Müdürü tarafından mobbing uygulandığını iddia eden engelli, aracını yaktı! - Resim : 2

Gezer, yaptığı açıklamanın ardından benzin döktüğü engelli aracını ateşe verdi. Vatandaşların merakla izlediği o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Müdürü tarafından mobbing uygulandığını iddia eden engelli, aracını yaktı! - Resim : 3

"DİSİPLİNSİZ DAVRANIŞLAR YAŞANDI"

Öte yandan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Güzel, "Personelimiz daha önce kendi isteğiyle görevlendirme isteyip başka kurumda 4 yıl görevlendirme ile çalışmıştır. Personelimiz kuruma geldiğinden beri disiplinsiz davranışları ile ilgili problem yaşanmaktadır. Bizim kurumda 3 engelli kardeşimiz daha görev yapmaktadır. Hiç kimseyle problem yaşamadık. Bugün personelimiz yasal olmamasına rağmen kurumun kapısında izinsiz basın açıklamasını yaptıktan sonra engelli aracını yakma suretiyle kurumuzun bünyesinde bulunan anasınıfı öğrencileri mahsur kalmıştır. Gerekli yasal işlemlerimizi başlatmış bulunmaktayız" dedi.

DHA

Müdürü tarafından mobbing uygulandığını iddia eden engelli, aracını yaktı! ile ilgili etiketler Diyarbakır protesto Silvan halk Eğitim Merkezi mobing iddiası Muhammed Gezer Şükrü Güzel bedensel engelli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.