Mucize Doktor'un Tanju'su Yasak Elma'da! Şirket El Değiştirecek! Yıldız Artık Zorda

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Yasak Elma dizisinde yeni ayrılıklar yaşanırken oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha karıldı. Final yapan Mucize Doktor dizisinde cerrah rolünü üstlenen yakışlıklı oyuncunun gelecek sezondan itibaren Yasak Elma’da oynamasına kesin gözüyle bakılmakta.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Yasak Elma dizisinde ayrılıklar kadar yeni katılan oyuncularda yakından takip ediliyor. Üst üste gelen ayrılık haberleri ile sürekli gündemde kalan sansasyonel dizinin yeni sezon çekimlerinin 1 Eylül tarihinde başlaması bekleniyor.

Son olarak sezon finalinde senaryo gereğince ölerek diziden ayrılan ve Şahika karakterine can veren güzel Nesrin Cavadzade, Yasak Elma hayranlarını oldukça üzmüş ve hatta dizinin reyting kaybedeceği bile konuşulmuştu. Diziden ayrılan isimlere her gün bir yenisinin eklendiği Yasak Elma’ya final yapan Mucize Doktor dizisinden yeni bir oyuncu daha katılması herkesi şaşırttı.

Mucize Doktor'un Tanju'su Yasak Elma'da! Şirket El Değiştirecek! Yıldız Artık Zorda

Medcezir’den sonra Mucize Doktor dizisinde de canlandırdığı Doktor Tanju Korman karakteriyle oldukça sevilen Murat Aygen’in yeni sezonda Yasak Elma’da yer alacağı belirtildi. Kulislerden gelen son haberlerde dizinin oyuncu kadrosuna ilerleyen zamanlarda yeni isimlerinde katılmasının an meselesi olduğuna fikri ön planda yer aldı.

Daha öncesinde Baraj dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz ile kadrosunu iyice güçlendiren Yasak Elma’da Murat Aygen de oldukça önemli bir karaktere sahip olacak. Yasak Elma’da yeni bir aile diziye katılırken Biran Damla Yılmaz da o ailenin kızı olarak ekranlardaki yerini alacak.

Mucize Doktor'un Tanju'su Yasak Elma'da! Şirket El Değiştirecek! Yıldız Artık Zorda - Resim : 2

Murat Aygen ise şirketin başına geçerek tüm dengeleri alt üst edecek. Bu yaşanacak olan yeni gelişmeler ile birlikte Yasak Elma’nın yeni sezonunun yine bomba etkisi yaratması da oldukça ideal bir durumda bulunacak.

Mucize Doktor'un Tanju'su Yasak Elma'da! Şirket El Değiştirecek! Yıldız Artık Zorda ile ilgili etiketler Yasak Elma Mucize Doktor Murat Aygen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.