Mucize Doktor’un Hazal Türesan’ın Yeni Projesi Çok Ses Getirecek! Bakın Kimler Var

Son olarak rol aldığını Mucize Doktor dizi ile ön plana çıkan Hazal Türesan, dizinin final yapmasının ardından inzivaya çekmişti. Fakat yeni projenin gelmesi ile tekrar seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Son olarak rol aldığını Mucize Doktor dizi ile ön plana çıkan Hazal Türesan, dizinin final yapmasının ardından inzivaya çekmişti. Fakat yeni projenin gelmesi ile tekrar seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Hazal Türesan Hangi Projede Yer Alacak?

The Liar dizisi "Yalancı" adı ile Türkiye'de uyarlanarak Show TV'de yayın hayatına başlayacak. Dizinin başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci yer alırken Hazal Türesan'da, Burçin Terzioğlu'nun ablası olarak Yalancı dizisinde yer alacak.

Mucize Doktor’un Hazal Türesan’ın Yeni Projesi Çok Ses Getirecek! Bakın Kimler Var

Hazal Türesan'ın dizideki karakterinin adı ise Yasemin. Burçin Terzioğlu'nun canlandırdığı Deniz karakterinin ablası olarak senaryoya dâhil edilen Yasemin karakteri bir bakımdan seyircinin kafasını karıştırmaya başladı. Akıllara takılan soru ise Burçin Terzioğlu'nun Hazal Türesan'dan beş yaş büyük olması ve Hazal'ın abla rolünü Burçin karşında kaldırıp kaldırmayacağıdır. Abla-kardeş olarak inandırıcılık olacak mı henüz tam olarak seyirci bundan emin değil.

Yalancı Dizisinin Konusu Nedir?

Deniz evlilik arifesindeyken sevgilisinden ayrılır. Bunun sonrasında ise öğrencilerinden birisinin babası ile yemeğe çıkar. Yemeğe çıktığı kişi ise Mehmet Emir adından bir öğrenci velisidir. Her şey o akşamki yemekten sonra değişir. Deniz o yemekten sonra tecavüze uğradığını söyler fakat bir türlü bunu ispatlayamaz. Bunun üzerine bu ikiliden birinin yalan söylediğini düşünülür. Fakat hangisi? 

Mucize Doktor’un Hazal Türesan’ın Yeni Projesi Çok Ses Getirecek! Bakın Kimler Var - Resim : 2

Dizi de başarılı bir öğretmeni canlandıran Burçin Terzioğlu'nun partneri ise Salih Bademci'dir. Dizi de Deniz karakteri ile yemeğe çıkan Mehmet Emir karakterine hayat verecektir. 

Yalancı Dizisi Ne Zaman Ekranlarda Olacak?

Yabancı bir diziden uyarlanan Yalancının senaryosu ve oyuncuları tamamlandı. Dizinin çekimleri ise 1 Ağustos tarihinde başlayacak. Dizinin çekimleri yaklaşık olarak 3-4 hafta süreceği düşünülüyor. Dizinin seyirci ile buluşması ise Eylül ayının ikinci haftasını bulabilir. 

Mucize Doktor’un Hazal Türesan’ın Yeni Projesi Çok Ses Getirecek! Bakın Kimler Var - Resim : 3

Mucize Doktor’un Hazal Türesan’ın Yeni Projesi Çok Ses Getirecek! Bakın Kimler Var ile ilgili etiketler Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.