Mucize Doktor yeni sezon oyuncuları kimler?

Mucize Doktor 2. yeni sezon oyuncu kadrosu belli oldu. Diziden ayrılan ve yeni gelen isimler şimdiden takipçileri arasında yerini aldı. Peki, Mucize Doktor 2. yeni sezon oyuncuları kimler? Detaylar haberimizde…

Mucize Doktor dizisi bu akşam 17 Eylül Perşembe gününde 2. yeni sezonuyla yeniden izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle erken final yapmak zorunda kalan Mucize Doktor dizisinin yeni sezon ilk bölümünde kadroya yeni dahil olan oyuncuların da nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor.

MUCİZE DOKTOR 2. YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda; Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Özge Özder, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu gibi isimler yer alıyor.

Bu güçlü isimlerin yanı sıra Mucize Doktor dizisinin yeni sezonuna iki isim daha dahil oldu. Hakan Kurtaş ve Seda Bakan bu sezon izleyiciyle buluşacak.

Mucize Doktor yeni sezon oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Mucize Doktor oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.