Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Mucize Doktor bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?

Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Mucize Doktor, bu akşam izleyenlerin karşısına çıkmayacak. Koronavirüs salgını nedeniyle verilen ara devam ediyor. Hayranları Mucize Doktor'un ne zaman ekranlara döneceğini araştırmaya başladı. İşte Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Mucize Doktor bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Başrollerinde; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan'ın yer aldığı dizinin yeni bölümü yayın akışında yer almıyor. Özel bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak dizinin ne zaman ekranlara döneceği merak ediliyor.  Koronavirüs salgını nedeniyle verilen ara devam ediyor. Hayranları Mucize Doktor'un ne zaman ekranlara döneceğini araştırmaya başladı. İşte Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Mucize Doktor bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

MUCİZE DOKTOR NEDEN YOK?

Corona virüsü hayatı olumsuz etkilerken dizi sektörü de bu etkiden nasibini aldı. Setlere ara verilirken dizilerin yeni bölümleri de ekrana gelimiyor. Bu nedenle Mucize Doktor'un yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı da henüz bilinmiyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Damla ve Nazlı, ilk kez bir hastanın sorumluluğunu birlikte üstlenir ve direkt birbirlerine girerler. Diğer tarafta gizemli bir ziyaretçinin etkisine giren Ali, her şeye rağmen, babasını kurtarmaya karar verir. Ama bu ani karar değişimini kimse hoş karşılamaz. Köşeye sıkışan Ali babasıyla ilgili hüsranını Ferman’la birlikte çalıştıkları vakaya yansıtır. Ve manevi kardeşler, Ferman ve Ali, ciddi ciddi yolları ayırmanın eşiğine gelirler.

Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Mucize Doktor bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Fox TV Mucize Doktor Koronavirüs mucize doktor yeni bölüm ne zaman Mucize Doktor yeni bölüm neden yok?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.