Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? 29. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un bu akşam yeni bölüm var mı yok mu sorusunun yanıtı hayranları tarafından araştırılıyor. Corona virüsü nedeniyle dizilere verilen aradan Mucize Doktor'da nasibini alıyor. 2 Nisan Fox TV yayın akışında özel bölümü yer alan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Detaylar haberimizde...

Son dakika haberi.... Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Mucize Doktor'un bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusunun cevabı merak ediliyor. 2 Nisan Perşembe akşamı Fox TV yayın akışında özel bölümüyle yer alan dizinin 29. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı yakından takip ediliyor. Başrollerinde; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hayal Köseoğlu ve Hazal Türesan'ın yer aldığı dizi, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Coronavirüsü nedeniyle dizilere verilen aradan Mucize Doktor'da nasibini alıyor. Dizinin bu akşam neden olmadığı sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? Detaylar haberimizde...

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Bugün Mucize Doktor'un yeni bölümü yayınlanmayacak ve yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Sevilen dizi özel bölümü ile ekranlara gelecek.

MUCİZE DOKTOR 29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Mucize Doktor dizisi ilk etapta çekimlerini 1 hafta boyunca durdurma kararı aldı. Ancak salgının devam etmesi nedeniyle durum değerlendirilerek çekimlerinin ertelenmesinin devam etmesine karar verildi.

Mucize Doktor yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli değil. Yapım şirketi ya da oyuncular tarafından herhangi bir açıklanma yapılmadı.

Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? Mucize Doktor yeni bölüm neden yok? 29. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Son dakika Fox TV Mucize Doktor televizyon 2 nisan yayın akışı yeni bolüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.