Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Konusu ne? Oyuncuları kimler?

Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Fox TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin detayları belli olmaya başlıyor. Taner Ölmez, Onur Tuna ve Özge Özder'in rol alacağı dizinin konusu merak ediliyor. Dizilerin yeni yayın döneminin başlamasının ardından, izleyiciler Mucize Doktor hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Konusu ne? Oyuncuları kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Taner Ölmez, Onur Tuna ve Özge Özder'in rol alacağı dizinin konusu merak ediliyor. Dizilerin yeni yayın döneminin başlamasının ardından, izleyiciler Mucize Doktor hakkında araştırma yapmaya başladı. Fox TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin detayları belli olmaya başlıyor. İşte Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Konusu ne? Oyuncuları kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hangi Diziden Uyarlanacak?

Mucize Doktor dizisi Amerika Birleşik Devletlerinde 2 sezon ve 36 bölüm olarak yayınlanan The Good Doctor dizisinden uyarlanacak. Mucize Doktor dizisi tıbbi bir drama dizisi olacak ve uyarlamayı Mf Yapım yapacak.

Mucize Doktor Yapımcısı Yönetmeni Senaristi

Daha önce Anne ve ve Bir Litre Gözyaşı gibi dizileri başarı ile uyarlayan MF Yapım senaryo uyarlaması için ise başarılı senarist Pınar Bulut tarafından gerçekleştirilecek. Mucize Doktor dizisinin yönetmeni ise Yusuf Pirhasan olacak. Genç yönetmen Yusuf Pirhasan daha önce Kalp Atışı ve Seviyor Sevmiyor dizilerini de yönetmişti.

Mucize Doktor Dizisi Konusu

Mucize Doktor dizisinde Otizm ve Savant Sendromu hastası olan özel bir cerrahın hikayesi ekranlara taşınacak. Bu genç cerrahın özel bir hastalığı vardır Savant Sendromu. Savant Sendromu genel zeka düzeyi ortalamanın altında olmasına karşın bir ya da birden fazla alanda aşırı düzeyde bilgi sahibi olan kişilere konulan bir tanıdır. Çevresindeki insanlarla iletişim kurmakta zorlanan bu genç doktor. iş arkadaşlarının kendisinden şüphelenmemeleri için onlara değişik tıbbı hediyeler verir.

Mucize Doktor Oyuncuları

Taner Ölmez (Ali Vefa)

9 Ağustos 1986 da İstanbul’da hayata gözlerini açan Taner Ölmez şuanda 33 yaşının içindedir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro mezunudur. Gençlik döneminde bir çok projede yer alan Taner Ölmez Kayıp Şehir dizisi ile tanınmış ve sevilmiştir. 1,75 cm boyunda ve 65 kilo olan Taner Ölmez Medcezir dizisinde hayat verdiği Mert karakteri ile milyonlar tarafından takip edilen bir oyuncu olmuştur. 2016 da ise dönemin en nemli tarihi dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem de Genç Osman olarak yer almıştır.

Ali Otizm ve Savant Sendromu hastası olan asistan bir cerrahtır. Ali Bilecik’de doğmuş, büyümüş ve okuduğu tüm okulları birincilikle bitirmiştir. Tıp Fakültesinde de üstün başarı ile mezun olan Ali bu zamana kadar bu iki hastalığını en yakın arkadaşından bile gizlemiş, gizlemek için de büyük çaba sarf etmiştir. Fotoğraf hafızası çok güçlü olan ali her şeyi hatırlayabilir. Şefi tarafından ameliyathaneden atılan Ali sonradan geri ameliyathaneye geri alınacak.

Reha Özcan (Adil)

Reha Özcan 5 Temmuz 1965 Bingöl doğumludur ve 54 yaşındadır. ,Tam adı Ragıpğ Reha Özcan olan oyuncumuzun baba tarafı Sinop Boyabat’tadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olan Reha Özcan İstanbul Devlet Tiyatrosu’n çalışmış ve 2016 da buradan emekli olmuştur. Bizim Hikaye’ dizisinde ‘Fikri’ karakteri ile meslek hayatını zirvesini görmüştür.

Özge Özder (Kıvılcım)

Özge Özder 1978 Ankara doğumludur ve 41 yaşının içindedir. Kendisi gibi oyuncu Tansel Öngel ile 3 yıllık bir evlilk süreci yaşamış ancak 2010 da ayrılmıştır. Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunudur. 4 sene tiyatro oyunlarında yer almış daha sonra Haziran Gecesi dizisi ile tanınmaya başlamıştır. Özge Özder son olarak Kocaman Ailem dizisinde Güzide karakterine hayat vermiştir. FOX TV’de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisi Özge Özder’in kariyerinde ki önemli dizilerden biridir. Son olarak Ulan İstanbul Kehribar ve Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde yer almıştır.

Özge Özder Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakteri olarak izleyicisi karşısında olacak

 Onur Tuna (Ferman)

1985 Çanakkale doğumlu olan Onur Tuna 34 yaşının içindedir. 1.95 metre boyunda, 87 kilodur ve Yengeç burcudur. Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü mezunu olan Onur Tuna ses sanatçısı değil oyuncu olmayı çok istemiş ve yakışıklılığı ile yapımcıların dikkaktini çekmeyi başarmıştır. Daha oyunculukta deneyim kazanmadan Filinta dizisinde başrol oynamaya hak tanınan Onur Tuna daha sonra Cesur Yürek dizisi ile başarı yakalamıştır. Onur Tuna’nın en başarılı olduğu proje ise hala devam eden ve çok sevilen Yasak Elma dizisi olmuştur. Onur Tuna Yasak Elma’da hayat verdiği Alihan karakteri ile dünyaya ismini duyurmuştur.

Sinem Ünsal (Nazlı)

1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sinem Ünsal Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Edebiyat Bölümünde üniversite eğitimi almıştır. Özel kurslarda oyunculuk dersleri alan Sinem Ünsal özellikle Çoban Yıldızı’ ve Siyah Beyaz Aşk dizileri ile önemli bir oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Sinem Ünsal son olarak Tv8’in Kızım dizisinde Sevgi öğretmen olarak yer almış ve büyük beğeni toplamıştır hem oyunculuğu hemde güzelliği ile.

Hazal Türesan (Beliz)

1985 yılında İstanbul’da doğan Hazal Türesan şuanda 34 yaşındadır. 1.70 m boyunda ve 51 kg ağırlığında olan Hazal Türesan Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Hazal Türesan’ın tiyatrodan sinemaya geçmesi Unutma Beni isimli günlük dizi ile olmuştur. Hazal Türesan son dönemde bir çok önemli dizi de yer bulmuştur. Bu diziler arasında Tatlı İntikam, Kara Para Aşk ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde vardır. Hazal Türesan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteri ile ismini dünyaya da duyurma başarısı elde etmiştir. Hazal Türesan İcon Talen ajansın oyuncusudur. Hazal Türesan son olarak 2019 da Atiye ve Yaşamayanlar isimli internet dizisinde Yisa karakteri ile de yer almıştır.

Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Konusu ne? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Fox TV Onur Tuna Taner Ölmez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.