Mucize Doktor Kıvılcım neden yok? Sadakatsiz dizisine neden transfer oldu?

Mucize Doktor Kıvılcım neden Sadakatsiz dizisine transfer oldu? Kıvılcım neden yok merak ediliyor. Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder Sadakatsiz dizisine transfer oldu. İşte detaylar..

Mucize Doktor Kıvılcım neden yok? Sadakatsiz dizisine transfer olan Özge Özder yeni dizisinde adete fırtınalar estiriyor. Geçtiğimiz sezon Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren oyuncu, Ali Vefa'ya yaptıkları ile izleyicilerin sinirlerini bozmayı başarmıştı. İşte detaylar..

MUCİZE DOKTOR KIVILCIM SADAKATSİZ'E TRANSFER OLDU!

Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder, ikinci sezonda dizinin ekibinden çıkartıldı ve oyuncu da Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz isimli diziye transfer oldu. Başarılı oyunculuk performansı ile bu yapımda da izleyicileri etkilemeyi başaran Özge Özder, sosyal medyada yine ilginç yorumlarla karşılaşıyor.

Sadakatsiz dizisinde en yakın dostu Asya’nın eşi tarafından aldatıldığını bildiği halde bunu ondan saklayan, hatta ilişki ortaya çıktıktan sonra süresini bile gizlemeye çalışan Derya Samanlı karakterine hayat veren oyuncu, sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Özge Özder, “Sadakatsiz izlerken mideme ağrılar girdiyse demek… Bu postun altına itinayla içinizi dökebilirsiniz canlarım” diyerek takipçilerinin öfkelerini yansıtmalarını istedi.

Mucize Doktor Kıvılcım neden yok? Sadakatsiz dizisine neden transfer oldu?

Oyuncu Yelin Kuvancı, “Yanındayım desem” diye yanıt verdi. Selen Öztürk ise “Özge yiyecek tırnağım kalmadı” yorumunu yaptı.

Bir dizi hayranı, “Bence Asya ile birlik olup şu Volkan’ı mahvedin” diyerek farklı bir yorum getirdi.

Bir başka dizi takipçisi ise “Eşim eve geldi, adamın ceketinde saç aradım” diyerek ne kadar etkilendiğini gösterdi.

Mucize Doktor Kıvılcım neden yok? Sadakatsiz dizisine neden transfer oldu? ile ilgili etiketler Mucize Doktor Özge Özder Mucize Doktor Kıvılcım Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.