Mucize Doktor hangi hastane? Nerede?

Mucize Doktor hangi hastane? Mucize Doktor nerede çekiliyor sorularının yanıtı haberimizde. Mucize Doktor FOX TV'de yayınlanıyor. İşte detaylar...

Mucize Doktor hangi hastane? Nerede çekiliyor sorularının yanıtı yeni sezon bölümü bugün yayınlanan Mucize Doktor izleyenleri tarafından araştırılıyor. İşte detaylar...

MUCİZE DOKTOR HANGİ HASTANE?

Mucize Doktor'un 3. bölümü ne zaman? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BERHAYAT HASTANESİ NEREDE?

Mucize Doktor dizisinde yer alan 'Berhayat Hastanesi' kurgu bir isimdir, gerçekte bu isimde bir hastane bulunmamaktadır. Dizinin çekimleri ise özel bir hastanenin İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan yerleşkesinde yapılmaktadır.

KONUSU VE OYUNCULARI

Genç oyuncu Taner Ölmez'in başrolde yer aldığı Mucize Doktor'un kadrosunda; Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi isimler rol alıyor.

"Mucize Doktor" dizisi, taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu ediniyor.

Mucize Doktor hangi hastane? Nerede? ile ilgili etiketler Mucize Doktor mucize doktor hangi hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.