Mucize Doktor hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Merakla beklenen Mucize Doktor dizisinin 2. yeni sezonu yeniden başlıyor. Takipçiler ise Mucize Doktor dizisinin hangi günler ve saat kaçta yayınlandığını merak ediyor. Peki, Mucize Doktor hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Detaylar haberimizde…

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Onur Tuna ile Taner Ölmez’in oynadığı Mucize Doktor dizisi 2. yeni sezonu ile yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Hastanede çıkan yangın doktorlar ve hastalar arasında paniğe neden olurken bebeği sezeryanla almak isteyen Ali’de gözyaşları içerisinde kalıyor.

MUCİZE DOKTOR HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Mucize Doktor, Perşembe günleri yayınlanıyor.

MUCİZE DOKTOR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Mucize Doktor dizisi 17 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’da başlıyor.

MUCİZE DOKTOR 29. BÖLÜM ÖZETİ

Berhayat Hastanesi’nde sıradan bir gündür; Ali, Nazlı’yla ilişkilerini bir ileriki aşamaya taşımaya kararlıdır ama bunu nasıl yapacağını tam bulamaz. Beliz artık iyiden iyiye hamile Kıvılcım’la kavga eder ve Tanju, Damla yerine gelen yeni cerrahi asistanı Doruk ilk iş gününe geç kaldığı için küplere biner…

Ve ansızın bir görünmez kaza bütün hastaneyi kaosa boğar.Önce acil servis sonra bütün hastane yaralılarla dolup taşmaya başlar. Henüz kimse fark etmese de hastane ahalisinden önemli biri de yaralıların içindedir. Polis ve itfaiye olayı kontrol altına almaya uğraşır. Hastane kaynakları son damlasına kadar kullanılır. Ve bütün bu kaosun tam ortasında, en kritik anda, Ali doktorluğa ilk başlarken verdiği sözü hatırlar. Ali sözünü tutar.

Mucize Doktor hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.