Mucize Doktor Ferman ölecek mi? Onur Tuna diziden ayrılacak mı?

Mucize Doktor Ferman ölecek mi? Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un son bölümünde nefes kesen anlar yaşandı. Dizide Onur Tuna'nın hayat verdiği Ferman karakterinin ölümle mücadele ettiği sahneler heyecanla takip ediliyor. Onur Tuna diziden ayrılacak mı? sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. İşte Mucize Doktor Ferman ölecek mi? Onur Tuna diziden ayrılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Mucize Doktor Ferman ölecek mi? Dizide Onur Tuna'nın hayat verdiği Ferman karakterinin ölümle mücadele ettiği sahneler heyecanla takip ediliyor. Onur Tuna diziden ayrılacak mı? sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un son bölümünde nefes kesen anlar yaşandı. İşte Mucize Doktor Ferman ölecek mi? Onur Tuna diziden ayrılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

MUCİZE DOKTOR FERMAN HOCA ÖLECEK Mİ?

Mucize Doktor fragmanında Ferman Hoca, telefonda Adil Hoca'ya hastaneye gelen vakalar hakkında bilgi veriyor. Hastaların öldüğünü söyleyen Ferman Hoca, bulaşıcı bir virüs olduğunu düşündüğünü belirtiyor. Hastalığı durduramayan Ferman Hoca, "Bu hastanede bulunan herkes an itibari ile karantina altındadır. Umarım kimseye bulaşmamıştır" diyor.

Dizinin yayınlanan ikinci fragmanında ise Ferman Hoca, "Ali maskeni tak, bana da bulaştı." diyor. Ferman enfeksiyon kapmasının ardından Ali Vefa "Niye dikkat etmedin kendine, bir kere kaybettim abimi, bir daha mı kaybedeceğim?" diyerek ağlıyor.

Peki, Ferman Hoca ölecek mi, yoksa kurtulacak mı? sorunun yanıtı yeni bölümde.

MUCİZE DOKTOR'UN FERMAN'I ONUR TUNA KİMDİR?

02.07.1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı.

1,95 boyunda olan Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profosyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde 2.5 yıl oyunculuk eğitimi aldı. İstanbul’da Üç Mota , Ayla Algan , Craft ve Saim Güveloğlu’ndan eğitim almaya devam etti.

Hayat Devam Ediyor dizisi ile 2011 yılında profesyonel oyunculuk kariyerine başladı. Ardından Filinta, Cesur Yürek , Yasak Elma dizileri ile Bir Küçük Eylül Hikayesi ve 2019 yılında çekilen Ağır Romantik sinema filmlerinde rol aldı.

Ekran ve beyaz perde dışında müzik ile ilgilenmektedir. Gitar ve piyano çalan oyuncunun aynı zamanda besteleri ile 4 şarkılık EP si bulunmaktadır.

Mucize Doktor Ferman ölecek mi? Onur Tuna diziden ayrılacak mı? ile ilgili etiketler Fox TV Onur Tuna Mucize Doktor Hastane televizyon ferman ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.