Mucize Doktor Ferman neden ayrıldı? Onur Tuna istifa mı etti?

Mucize Doktor dizisinde finale az bir zaman kala Ferman’dan kötü haber geldi. Dizide Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna’nın istifa edeceği iddia edildi. İzleyenler Mucize Doktor Ferman neden ayrıldı sorusuna yanıt aradı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Onur Tuna ile Taner Ölmez’in oynadığı Mucize Doktor dizisinde adım adım finale heyecanı yaşanıyor. Final bölümünde izleyenleri müthiş aksiyonların beklediği haberleri peş peşe geliyor.

MUCİZE DOKTOR ONUR TUNA İSTİFA MI EDİYOR?

Mucize Doktor dizisinden Ferman karakterinin istifa ederek ayrılacağı iddia edildi. İlk bölümden bu yana sevilen karakterlerden Ferman’ı canlandıran Onur Tuna’nın final bölümüne kadar Mucize Doktor dizisinden ayrılacağı belirtildi.

Mucize Doktor Ferman neden ayrıldı? Onur Tuna istifa mı etti?

16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelen Onur Tuna’nın annesi tapu dairesinden emekli babası ise matematik öğretmenidir. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde lisans eğitimi alan Tuna, Ege Üniversitesi konservatuarında ise Sanat Müziği ses eğitimi de görmüştür.

1,95 boyunda olan Onur Tuna, ortaokul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol takımında oynadı. 2011 senesinde ATV’de yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisi ile ilk kez ekranlarda buluşan Tuna, 2014 yılında da Bir Küçük Eylül Meselesi adlı filmde rol aldı.

Mucize Doktor Ferman neden ayrıldı? Onur Tuna istifa mı etti? - Resim : 2

Daha sonrasında Filinta, Cesur Yürek ve Yasak Elma dizilerinde oynayan Onur Tuna son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat verdi.

Mucize Doktor Ferman neden ayrıldı? Onur Tuna istifa mı etti? ile ilgili etiketler Mucize Doktor Onur Tuna ferman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.