Mucize Doktor Dizisinin Ferman'ı Diziye Böyle Veda Etti! Onur Tuna Bu Sefer Hem Üzdü Hem Ağlattı

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna sosyal medya hesabından yakın zamanda final yapan dizi hakkında paylaşımlarda bulundu.

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna sosyal medya hesabından yakın zamanda final yapan dizi hakkında paylaşımlarda bulundu.

Mucize Doktor Dizisinin Ferman'ı Diziye Böyle Veda Etti! Onur Tuna Bu Sefer Hem Üzdü Hem Ağlattı

Dizinin final sahnesinin ekranlara gelmesi ile Onur Tuna son set günlerinden fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. "Çok emek var bu fotoğrafta" diyerek yaşadığı zorluğu da belirtmiş oldu. 

Mucize Doktor Dizisi Neden Final Yaptı?

 

İlk bölümü oldukça beğenilen dizi 2.sezondur yayın hayatını devam ediyordu. 3.sezon bile ekranlara gelmesi planlanırken Taner Ölmez, artık Ali Vefa karakterini canlandırırken zorlandığını dile getirdi. Yapım bunun üzerine reytinglerde her zaman ilk onda olmayı başaran yapım  diziyi oyuncusu Taner Ölmez için bitirme kararı aldı.

Mucize Doktor Dizisinin Ferman'ı Diziye Böyle Veda Etti! Onur Tuna Bu Sefer Hem Üzdü Hem Ağlattı - Resim : 2

Otizmli bir genci canlandıran Taner Ölmez, işini çok severek yaptığını fakat baz noktalarda çok zorlandığını dile getirdi. Bunun üzerine yapım 13 Mayıs 2021 tarihte ekranlara veda etti.

Mucize Doktor Dizisinin Finalinde Neler Oldu?

 

Mucize Doktor dizisinin finalinde en çok beğenilen sahne şüphesiz Ali ve Nazlı'nın evlenmesidir. Ali'nin düğüne geç gelmesi Nazlı'yı telaşlandırsa da Ali Vefa düğüne gelmiştir. Nazlı, Ali Vefa'nın korktuğu için kaçtığını düşünürken, Ali Vefa Nazlı'nın babasını bulmuş ve bu mutlu gününde kızının yanında olmasını istemiştir. Ali Vefa'nın bu davranışı birçok izleyiciden tam not almış ve izleyenleri çok mutlu etmiştir. Ferman ise Beliz'e evlenme teklifi etmiş ve dizi mutlu son ile bitmiştir. 

Mucize Doktor Dizisinin Ferman'ı Diziye Böyle Veda Etti! Onur Tuna Bu Sefer Hem Üzdü Hem Ağlattı - Resim : 3

Dizinin tüm ekibi dizinin paylaşımlarını yaparak veda ettiler. Onur Tuna, dizi ekibinin eğlenceli hallerini paylaşarak veda etti. Taner Ölmez ise Onur Tuna ile olan fotoğrafını paylaşarak veda etti. Dizinin Nazlı'sı Sinem Ünsal ise "Emek emek işleyen herkese ve size sonsuz minnet iyi ki sevgiyle sarıp sarmalandık" notu ile dizi hakkında paylaşım da bulundu. 

Mucize Doktor Dizisinin Ferman'ı Diziye Böyle Veda Etti! Onur Tuna Bu Sefer Hem Üzdü Hem Ağlattı - Resim : 4

Mucize Doktor Dizisinin Ferman'ı Diziye Böyle Veda Etti! Onur Tuna Bu Sefer Hem Üzdü Hem Ağlattı ile ilgili etiketler Onur Tuna
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.