Mucize Doktor Dizisinde Çok Büyük İstifa Depremi! İstifa Seyircide Şok Etkisi Yaptı! Reytingler Düşer mi?

İkinci sezonu ile ekranlara gelen Mucize Doktor, her perşembe seyircilerine muhteşem bir hikâyeyi sunmaya devam ediyor. Özellikle oyuncu Taner Ölmez’in Ali Vefa Karakterine hayat vermesi ile çok başarılı olan dizi, reyting oranlarının son zamanlar da çok düşüş yaşamasından kaynaklı olarak da dikkatleri üzerine çekiyor.

İkinci sezonu ile ekranlara gelen Mucize Doktor, her perşembe seyircilerine muhteşem bir hikâyeyi sunmaya devam ediyor. Özellikle oyuncu Taner Ölmez’in Ali Vefa Karakterine hayat vermesi ile çok başarılı olan dizi, reyting oranlarının son zamanlar da çok düşüş yaşamasından kaynaklı olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. Onur Tuna, Sinem Ünsal gibi başrol oyuncuların yer aldığı dizi, 12 Mayıs Perşembe akşamı izleyiciler ile buluşacak. Dizinin 62. bölümüne dair fragmanı da yayınlanmıştı. Fragmana göre Doruk’un hali seyircilerin içini sızlatacak. 

Ferman’ın İstifası Seyircilere Şok Yarattı!

Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı Doruk’un ölüm döşeğinde kurtarılması için Muhsin de mücadele veriyor. İşte tam bu nokta da sinirler geriliyor. Muhsin fırça atıyor. Ancak Muhsinin kime fırça attığı fragmanda tam olarak belli değil. Ali Vefaya mı fırça atıyor, yoksa Fermana mı? Tüm bu soruların cevaplarını önümüzdeki Perşembe akşamı Fox kanalında görebileceksiniz. Oyuncu Onur Tuna’nın canlandırdığı Ferman ise istifa mı edecek? İşte tüm ayrıntılar! 

Mucize Doktor Dizisinde Çok Büyük İstifa Depremi! İstifa Seyircide Şok Etkisi Yaptı! Reytingler Düşer mi?

“Bu hastanede işim bitmiştir, istifa ediyorum”

Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Zerrin Tekindor, Serkan Keskin gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Mucize Doktor dizisinde hikâyenin sürükleyiciliği bitmiyor. Dizinin en son 61. bölümü geçtiğimiz Perşembe akşamı seyirciler ile buluşmuştu. 62. Bölümü de önümüzdeki perşembe yayınlanacak. Dizinin 62.bölümü de dizinin hayranları ile buluştu. 62. bölümünün fragmanın da “Bu hastanede işim bitmiştir, istifa ediyorum” dedi ve bütün izleyiciler şok oldu.

Özellikle bunu duyan seyirciler, Onur Tuna diziden ayrılacak mı sorusunu da devamlı sormaya başladı. Peki Ferman istifa edecek mi? Ferman karakterini canlandıran oyuncu Onur Tuna, diziden ayrılacak mı? İşte tüm bu soruların cevaplarını yeni bölümde göreceksiniz. 

Mucize Doktor Dizisinde Çok Büyük İstifa Depremi! İstifa Seyircide Şok Etkisi Yaptı! Reytingler Düşer mi? ile ilgili etiketler Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.