Mucize Doktor Demir ayrıldı mı? Demir Mucize Doktor'dan neden ayrıldı? Fırat Altunmeşe'den açıklama

Fox Tv'nin sevilen dizilerinden Mucize Doktor tüm hızıyla devam ediyor. Adil Hoca'nın ayrılmasından sonra yeni bir oyuncu da diziye veda ediyor. Mucize Doktor Demir olarak bilinen Fırat Altunmeşe diziden neden ayrıldı

Mucize Doktor Demir ayrıldı mı merak ediliyor. Fox tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve 3 sezondur devam eden dizi Mucize Doktor ayrılan ve yeni gelen oyuncularla işi götürmeye çalışan dizilerden. İzleyicisini yine de memnun eden Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca'nın ayrılmasından sonra bri ayrılık haberi de Demir'den mi geliyor?

MUCİZE DOKTOR DEMİR AYRILDI MI?

Fırat Altunmeşe neden ayrıldı?

Mucize Doktor'un Twitter ve Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Hoşça kal Fırat Altunmeşe..." notu düşüldü.

2 sezondur Demir karakterine hayat veren oyuncu Fırat Altunmeşe'nin vedası dizinin hayranlarını şoke ederken, Altunmeşe'nin diziden neden ayrıldığı henüz bilinmiyor. Öte yandan Oyuncunun artan koronavirüs vakaları nedeniyle ayılmak istediği öne sürüldü.

Mucize Doktor Demir ayrıldı mı? Demir Mucize Doktor'dan neden ayrıldı? Fırat Altunmeşe'den açıklama ile ilgili etiketler Mucize Doktor mucize doktor demir ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.