Mucize Doktor Adil Hoca öldü mü? Reha Özcan diziden neden ayrıldı?

Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterine hayat veren Reha Özcan’ın son durumu oldukça merak edilmekte. Son gelen haberler doğrultusunda Adil Hoca karakteriyle oldukça sevilen Mucize Doktor dizisinin oyuncularından Reha Özcan’ın ayrılacağı iddia edildi. Peki, Mucize Doktor Adil Hoca öldü mü?

Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularından biri olan Adil Hoca’nın bu projeye yakın bir zamanda veda edeceği iddia edildi. Şubat ayının ilk haftası son kez dizi setine çıkacağı öğrenilen Reha Özcan’ın şimdiden ne yapacağı ise oldukça merak edilmekte.

Adil Erinç rolü ile Mucize Doktor dizisinde büyük beğeni ile izlenen Reha Özcan hayatına dair tüm detaylarda takipçileri tarafından sorgulanmaya ve araştırılmaya başlandı bile.

Reha Özcan diziden ayrıldı mı?

Mucize Doktor dizisinde başarılı performans sergileyen başrol oyuncularından Reha Özcan yani Adil Hoca, diziden ayrılacak. Sebebi henüz bilinmese de reytinglerde düşüş yaşayan dizinin oyuncu kadrosunda sınırlandırma yapacağı söyleniyor. Adil Hoca'ya hayat veren usta isim Şubat ayının ilk haftasında da sette olacak ancak ardından ekibe veda edecek.

Mucize Doktor Adil Hoca öldü mü? Reha Özcan diziden neden ayrıldı?

Reha Özcan kimdir?

Ragıp Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl'de dünyaya geldi. Kartal Anadolu Lisesi'nden sonra lisans eğitimini, 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tamamladı. Profesyonel tiyatro hayatına, 1987 de Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda başladı. 1990-91 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atandı. 1992-93 sezonunda İstanbul Antalya'ya yerleşti ve meslek hayatına Antalya Devlet Tiyatrosu'nda devam etti. Akdeniz Üniversitesi'nin Tiyatro Kulübü'nü yönetmen olarak çalıştırdı.

Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda yönetmenlik yaptı. 2010-2011 sezonunda, Bedensiz Kadın oyunu ile tekrar İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Rol aldığı Bahtı Kara filmi ile birçok ödüle aday gösterilmiş ve ödül sahibi olmuştur. Aynı zamanda oyuncu Serhat Özcan'ın kardeşidir. 2016 Ekim ayında Devlet Tiyatrolarından emekli olmuştur. Oyuncu Yeşim Özcan ile evlidir.

 

Mucize Doktor Adil Hoca öldü mü? Reha Özcan diziden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Mucize Doktor Adil Hoca reha özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.