Mucize Doktor 57. son bölüm izle

Mucize Doktor 57. bölüm ile FOX TV’de. Başrollerinde Taner Ölmez ile Onur Tuna’nın oynadığı Mucize Doktor 57. bölüm full izle linki tek parça halinde FOXPlay platformunda. Peki, Mucize Doktor 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor 57. Bölüm ile 8 Nisan Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde Taner Ölmez ile Onur Tuna’nın yer aldığı Mucize Doktor dizisinin son bölümünde sadece sol elini kullanabilen Ferman yeniden cerrahlıya dönmeye oldukça kararlıdır. Ancak Vuslat çoktan yerine birini bulmuştur bile.

Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye kararlıdır ama Vuslat onun yerine çoktan birini bulmuştur. Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer.

Mucize Doktor 57. son bölüm izle

Kendini tehdit altında hisseden Ali vakayı ondan önce çözmeye karar verir. İki dahi doktor şahit olan herkesi şaşkına çeviren, kıyasıya bir mücadeleye girerler. Sonunda kazanan kim olacaktır? Ali mi? Yoksa Muhsin mi?

Mucize Doktor 57. son bölümünü izlemek için tıklayınız

Mucize Doktor 57. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.