Mucize Doktor 49. bölüm fragmanı izle!

Mucize Doktor 49. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 4 Şubat Perşembe akşamı FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor 49. bölüm fragmanı merak ediliyor. Her Perşembe izleyicisi ile buluşan Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor 49. bölüm fragmanı izle bağlantısı araştırılmaya başlandı. 4 Şubat akşamı FOX TV'de izlenen son bölümünün ardından Mucize Doktor 49. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte, Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı ve detaylar..

MUCİZE DOKTOR 49. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali, Vuslat’ın omuzlarına yüklediği muhbirlik görevi altında ezilmektedir. Bu sırada yeni yönetimden zarar gören Tanju ve Beliz gibi birçok kişi Vuslat’a karşı gizliden gizliye diş bilemekte ama kimsenin elinden bir şey gelmemektedir. Baskıya daha fazla dayanamayan Ali sonunda muhbirlik yapar ve Ferman’la araları açılır.

Ali’nin yaşadıklarına daha fazla kayıtsız kalamayan Adil, ilk kez Vuslat’a karşı bir girişimde bulunur. Ama Vuslat’ı indirmek hiç de kolay olmayacaktır.

Mucize Doktor 49. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Mucize Doktor mucize doktor 49. bölüm fragmanı mucize doktor yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.