Mucize Doktor 47. bölüm!

Mucize Doktor 47. bölüm izlemek isteyenler FOX TV ekranında buluşuyor. Her Perşembe yeni bölümüyle FOX canlı yayında izlenen Mucize Doktor 28 Ocak akşamı 47. bölümde neler olacak?

Mucize Doktor 47. bölümü ile bu akşam FOX TV'de izlenebilecek. Doktor Ali Vefa'nın başrol oynadığı ve Adil Hoca'nın ayrılacağı kesinleştiği Mucize Doktor 47. bölüm tek parça FOX TV canlı yayınında olacak. Peki, Mucize Doktor yeni bölümde neler olacak?

MUCİZE DOKTOR 47. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Beliz, Vuslat’ın teklifini kabul etmemekte kararlıdır. Ama yeni aksaklıklar hastanenin peşini bırakmayınca Beliz’in eli zorlanmaya başlar. Diğer taraftan yeni başasistan Nazlı’nın işi başından aşkındır ve ceza nöbetinden ceza nöbetine koşan Ali’nin aklı fikriyse Nazlı’nın onu unutup unutmadığındadır.

Mucize Doktor 47. bölüm canlı izle | Mucize Doktor son bölüm izle FOX TV

Annesinin girişimlerinden habersiz Ezo, Ali’ye Nazlı konusunda yardım etmeye karar verir. Ama Vuslat’ın hem Ali hem de hastane için bambaşka planları vardır.

Mucize Doktor 47. bölüm! ile ilgili etiketler Mucize Doktor mucize doktor 47. bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.