Mucize Doktor 44. son bölüm izle!

Mucize Doktor 44. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX TV'de izlenebilecek. 7 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan fenomen dizi Mucize Doktor 44. bölüm tek parça fox play platformunda da yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak?

FOX TV'nin en çok seyredilen dizilerinden olan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Mucize Doktor 44. bölüm tek parça fox canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizi geçtiğimiz hafta yılbaşı sebebiyle ertlenmiş yeni bölümü ekrana gelmemişti.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM ÖZETİ

Ferman, Nazlı ve Ali prestijli bir ödül için yurtdışında bir konferansa gitmektedir. Ama Ezo herkese sürpriz yapıp aynı uçağa binince daha en başından ortalık karışır. Diğer tarafta mahkemeye çağırılan Tanju, cerrahi bölümü Demir ve Doruk’a emanet etmek zorundadır. Acile kritik durumda bir hasta getirilince Demir ve Doruk’un Tanju’dan habersiz harekete geçmekten başka şansı kalmaz.

Mucize Doktor ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Mucize Doktor 44. yeni bölüm fragmanı izle!

Aynı sırada uçaktaki yolcular gizemli bir hastalığa yakalanmaya başlar. Zaman hem Demir’le Doruk hem de uçaktaki yolcular için süratle daralırken herkes limitinin sonuna kadar test edilir. Ve sonunda ölümle burun buruna gelenler kendilerini bile şaşırtacak itiraflarda bulunacaktır.

MUCİZE DOKTOR 44. BÖLÜM İZLE

MUCİZE DOKTOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Mucize Doktor 44. bölümüyle her hafta olduğu gibi bu hafta da FOX TV ekranlarında seyircilerle buluşacak. Geçen haftalarda Nazlı ile Ali Vefa'nın arasında olanlar ve yeni hasta vakaları seyircilerin dikkatini çekti ve büyük bir merak uyandırdı! Bu hafta da seyircilerin merakla beklediği Mucize Doktor 44. Bölümü Perşembe günü 20:00'da FOX ekranlarında olacak.

 

 

 

Mucize Doktor 44. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Mucize Doktor mucize doktor 44. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.