Mucize Doktor 35. bölüm full izle!

Mucize Doktor 35. bölüm full izle! Mucize Doktor 35. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX TV'de. 29 Ekim Çarşamba akşamında Mucize Doktor 35. son bölüm tek parça fox tv'de yayınlanacak.

Mucize Doktor 35. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Onur Tuna'nın rol aldığı Mucize Doktor 35. son bölüm tek parça FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Mucize doktor son bölümünde neler olacak?

Mucize Doktor 35. son bölümde; Babasının ortaya çıkışından fazlasıyla etkilenen Nazlı, korkunç bir kazadan mucize eseri sağ çıkan bir hastayı kurtarmayı kafasına takar. Diğer tarafta başka bir hastanın tedavisi Ferman'ı Beliz ve Tanju'yla karşı karşıya getirir. Vakasını kişiselleştiren Ferman hiç bildiğimiz Ferman gibi değildir.

MUCİZE DOKTOR 35. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hastanede gerilim yükselirken iki vakada da sorumluluk alan Ali hem Nazlı hem Ferman'a yardım etmeye çalışır. Ama bazen sevdiklerimize yardım etmek hiç tahmin etmediğimiz yollara girmek demektir.

 

Mucize Doktor 35. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Mucize Doktor mucize doktor 35. bölüm full mucize doktor 35. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.