Mucize Doktor 3. bölüm fragmanı izle! Ali mücadele ediyor!

Mucize Doktor 3. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Mucize Doktor, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Ali, hastanede kendini kabul ettirmeye çalışsa da, Ferman karşısında duruyor. Deniz bir karar vermek zorunda kalıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Mucize Doktor 3. bölüm fragmanı izle! Ali mücadele ediyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Mucize Doktor 3. bölüm fragmanı izle! Ali, hastanede kendini kabul ettirmeye çalışsa da, Ferman karşısında duruyor. Deniz bir karar vermek zorunda kalıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Mucize Doktor, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Mucize Doktor 3. bölüm fragmanı izle! Ali mücadele ediyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

MUCİZE DOKTOR 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmanı izleyebilirsiniz.

İlk resmi iş gününde hata üstüne hata yapan Ali’yi Ferman hizaya getirmeye uğraşır; oysa kendisi de gizli bir derdin pençesindedir. Ama Ali, Ferman’ı dinlemez ve hastanede tansiyon yükselir. Nazlı, Ali’ye hastane içinde ve dışında yardımcı olmaya çalışır. Ve Beliz’le Adil yolları ayırmanın eşiğine gelirler.

 Mucize Doktor dizisinin 2. bölümünde. Ali, hastaya “Kötü huylu tümörü var.” diyor. Hastanın "Ölecek miyim ben?" sorusuna evet yanıtını veriyor. Bu cevap Ferman’ı çok sinirlendiriyor. Adil Ferman’a, “Ali’ye bu kadar karşı olman.. Başka bir sebebi var mı, benim bilmediğim bir şey?” diyor.

 MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan “Mucize Doktor”un kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Mucize Doktor 3. bölüm fragmanı izle! Ali mücadele ediyor! ile ilgili etiketler Fox TV Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.