Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Taner Ölmez ile Onur Tuna'nın oynadığı Mucize Doktor dizisinin 2. yeni sezonundan beklenen haber geldi. Peki, Mucize Doktor 2. yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Mucize Doktor 2. sezonunun başlamasına az bir zaman kala izleyenler dizinin başlangıç tarihini öğrenmek için araştırmalarına devam etmekte. FOX TV ekranlarında Perşembe günleri yayınlanan fenomen dizi Mucize Doktor’un 2. Sezon 29. Bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

MUCİZE DOKTOR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

İlk defa bir hastanın sorumluluğunu üstlenen Damla ile Nazlı biraz gerilmişlerdir. Hastaneye gelen gizemli bir ziyaretçi Ali’yi etkisi altına alırken onun aklındaki tek şey bir an önce babasını kurtarmaktır.

Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor?

Ali’nin bu tavırları hastane içerisinde huzursuzluğa neden olurken Ferman o esnada devreye girer. Ferman ile Ali için artık yolun sonu gelmiştir.

MUCİZE DOKTOR 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Mucize Doktor dizisinin 2. yeni sezonu 17 Eylül Perşembe günü FOX TV ekranlarında başlıyor.

Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Mucize Doktor Mucize Doktor 29. bölüm fragmanı Mucize Doktor 2. sezon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.