Mübarek Cuma günü kutlama mesajları! Sevdiklerine en güzel Cuma sözleri!

Mübarek Cuma günü kutlama mesajları! Ramazan ayının son cuma gününde sevdiklerini mübarek gününü kutlamak isteyenler, en güzel kutlama mesajlarını araştırmaya başladı. En güzel resimli Cuma mesajları ile uzaklarda yaşayan aile fertlerinizi, dostlarınızı, yakınlarınızı ve tüm inananları unutmadan mesajlarınızı onlara ulaştırabilirsiniz. İşte Mübarek Cuma günü kutlama mesajları! Sevdiklerine en güzel Cuma sözleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Mübarek Cuma günü kutlama mesajları! En güzel resimli Cuma mesajları ile uzaklarda yaşayan aile fertlerinizi, dostlarınızı, yakınlarınızı ve tüm inananları unutmadan mesajlarınızı onlara ulaştırabilirsiniz.Ramazan ayının son cuma gününde sevdiklerini mübarek gününü kutlamak isteyenler, en güzel kutlama mesajlarını araştırmaya başladı. İşte Mübarek Cuma günü kutlama mesajları! Sevdiklerine en güzel Cuma sözleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Mübarek Cuma günü kutlama mesajları! Sevdiklerine en güzel Cuma sözleri!

Ramazan ayı sona yaklaşıyor ve bugün Ramazan’ın son Cuma günü. Her Cuma olduğu gibi cemaatle namaz kılmak için insanlar, işlerine veya evlerine yakın bir camiye giderek Cuma namazı kılacaklar. Bununla beraber pek çok kişi de günün anlam ve önemi ile beraber dualarını, iyi dileklerini paylaşmak için sevdikleriyle, yakınlarıyla, çevreleriyle cuma mesajları paylaşacaklar.

Akıllı cep telefonlarının standart haline gelmesi ve Instagram gibi görsele dayalı platformların yaygınlaşması ile resimli cuma mesajları en çok aratılan mesaj türlerinde biri haline geldil. Tabii Twitter, Facebook, WhatsApp gibi sosyal medya veya mesajlaşma uygulamaları için de uzun veya kısa Cuma mesajları aranıyor. Biz de sizin için gerek resimli gerekse yazısı uzun ya da kısa Cuma mesajları derledik. Ayrıca yaklaşan Ramazan Bayramına özel bayram mesajları da hazırladık.

KISA CUMA MESAJLARI

Rabbim bu güzel ve anlamlı günde sevdiklerinize kavuştursun. Dualarınızı kabul eylesin. Hayırlı cumalar.

Umut edip beklediğiniz, el açıp dua ettiğiniz ne varsa kabul olur inşallah.. Hayırlı cumalar.

Allaha şükürler olsun ki bir Cuma gününe daha kavuştum. Rabbim ibadetlerinizi kabul eylesin.

En güzel sözler ile Cuma günün hayırlı olsun canım. Dualarında beni de eksik etme.

Cuma günün mübarek olsun annem. Dualarını her zaman bekliyorum. Seni çok seviyorum.

Sevgili dostum umarım bu mesajı kabul edersin. Hayırlı cumalar dilerim. Dualarında beni de eksik etmeyesin.

-Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin... Hayırlı cumalar.

Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

-Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desin…Hayırlı Cumalar!

Dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Allah bizi ve vatanımızı bütün kötülüklerden korusun. Güzel günlerde birlik ve beraberlik içinde olmamız dileği ile hayırlı cumalar...

Mübarek Cuma günü kutlama mesajları! Sevdiklerine en güzel Cuma sözleri! ile ilgili etiketler cuma 2019 30 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.