Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları açıklandı!

On binlerce adayın merakla beklediği Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları, bakanlığın personel temin internet sitesi üzerinden bu sabah saatlerinde açıklandı. Adaylar, MSÜ tercih sonuçlarını kimlik bilgilerini girerek öğrenecek. İşte, Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları ve sonraki adımlara ilişkin bilgiler.

Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları için beklenen duyuru bakanlığın internet sitesi üzerinden yapıldı. Askeri okullara öğrenci seçimi kapsamında gerçekleştirilen sınavın ardından tercihlerini yapan öğrenciler, tercih sonuçlarını personel temin sayfası üzerinden görüntüleyebilecek.

TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İKİNCİ SEÇİM AŞAMALARI 24 HAZİRAN-26 TEMMUZ ARALIĞINDA GERÇEKLEŞECEK

Öğrenciler, İkinci Seçim Aşamaları (FYT-Mülakat) için Kara Harp Okulu Komutanlığında 24 Haziran-26 Temmuz tarihleri arasında değerlendirmeye tabi tutulacak.

Hava Harp Okulu adayları için birinci gün Evrak Kontrol, Kişilik Değerlendirme Testi, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi (FYT), ikinci gün Psikomotor Testi, üçüncü gün mülakat sınavları yapılacak şekilde 3 gün,

Diğer Okulların adayları için birinci gün Evrak Kontrol, Kişilik Değerlendirme Testi, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi (FYT), ikinci gün mülakat sınavları ile Müzik Yeteneği ve Müzik Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (sadece Bando Astsubay Meslek Yüksekokulları için) yapılacak şekilde 2 gün sürecek.

Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları açıklandı! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.