MSB’den yerli ve milli SİHA paylaşımı: Semalarda şahlanır yerli ve milli gururlarımız

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Silahlı İnsansız Hava Araçlarına ait görüntüleri yayınladı. SİHA’lar ile gerçekleştirilen operasyonlardan kesitlere de yer verilen klibe MSB, 'Semalarda şahlanır yerli ve milli gururlarımız, Dalga dalga vatan olur şu parlayan yıldızlarımız.' notunu düştü.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde yer alan Silahlı İnsansız Hava Araçlarına ait görüntülerin bulunduğu bir video klip paylaştı.

Bakanlığın Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla servis edilen video klipte, Bayraktar TB2 ve Akıncı Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) yer aldı. Ayrıca, SİHA’lar ile gerçekleştirilen operasyonlardan kesitlere de yer verildi.

MSB tarafından yapılan paylaşımda, “Semalarda şahlanır yerli ve milli gururlarımız, Dalga dalga vatan olur şu parlayan yıldızlarımız. Yerli ve millî gururumuz İnsansız Hava Araçlarımız ile Türk Silahlı Kuvvetlerimiz daha güçlü” denildi.

MSB’den yerli ve milli SİHA paylaşımı: Semalarda şahlanır yerli ve milli gururlarımız ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı bayraktar tb2 Akıncı SİHA msb

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.