MSB'den duygulandıran Babalar Günü videosu

Milli Savunma Bakanlığı, yurt içi ve yurt dışındaki kara, hava ve deniz kuvvetleri personelinin Babalar Günü'nü kutladığı bir video paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Babalar Günü'ne özel yayınladığı video ile duygulandırdı... 

İşte o video

MSB'nin resmi internet sitesinde Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Babalar Günü mesajı böyle yayınlandı... 

Değerli Silah ve Mesai Arkadaşlarım,

Varlıkları ile bizlere daima güç veren, zorlukları göğüsleyerek ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen; ömrünü evlatlarına adayan kıymetli babalarımızın “Babalar Günü”nü en içten duygularla kutluyorum.

Toplumsal anlamda güven ve aidiyet duygusunun sembolü olan baba ocağı; bizleri hayata hazırlayan bir okul, hasretini çektiğimiz sıla, doğup büyüdüğümüz vatan toprağı gibidir.

Gönlümüzde daima sevgisini taşıdığımız, hayatın tüm güzellik ve zorluklarında hep yanı başımızda oluşlarından güç aldığımız ve şefkatiyle bizi sarıp kucaklayan ilham kaynağımız babalarımıza vefa, saygı ve minnet duygularıyla yaklaşmak en temel vazifelerimizdendir. Anne ve babaya hürmet, aynı zamanda millî ve manevi değerlerimizin de bir gereğidir.

Bu vesileyle aziz şehitlerimizi,  kahraman gazilerimizi yetiştiren kıymetli babalarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca şu anda vatanımızın her köşesinde ve dünyanın çeşitli coğrafyalarında; karada, denizde ve havada büyük bir fedakârlık ve kahramanlıkla görevlerini yerine getiren asker, sivil tüm mensuplarımızın ve onların çok kıymetli babalarının da “Babalar Günü”nü kutluyor;  kendilerine sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum.

 

 

İşte o video: 

 

MSB'den duygulandıran Babalar Günü videosu ile ilgili etiketler Babalar Günü msb Hulisi Akar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.