MSB’den dünya rekoru kıran Şahika Ercümen’e tebrik mesajı

Milli sporcu Şahika Ercümen, paletsiz ve tüpsüz 100 metre derinliğe dalarak yeni bir dünya rekoru kırdı. Milli Savunma Bakanlığı, rekorunu Cumhuriyetin 98’inci yıl dönümü ile Mehmetçiğe ithaf eden Ercümen’i kutladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, paletsiz ve tüpsüz şekilde 100 metre derinliğe dalarak yeni bir dünya rekoru kıran Şahika Ercümen’i tebrik etti.

MSB’den dünya rekoru kıran Şahika Ercümen’e tebrik mesajı

Tebrik mesajında, “Paletsiz ve tüpsüz şekilde 100 metre derinliğe dalarak yeni bir dünya rekoru kıran ve bu rekorunu Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümü ile Mehmetçiğimize ithaf eden Millî Sporcumuz Şahika Ercümen’i tebrik ediyor, Mehmetçiklerimiz adına kendisini selamlıyoruz” denildi.

 

MSB’den dünya rekoru kıran Şahika Ercümen’e tebrik mesajı ile ilgili etiketler Şahika Ercümen Milli Savunma Bakanlığı dünya rekoru
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.