MSB: Rum korgeneral Ermanistan'da

Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan'daki PKK'lılarla ilgili, "PKK'lıların yanında Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Korgenerali de var" açıklamasını yaptı.

CNN Türk muhabiri Ahmet Türkeş son dakika gelişmelerini canlı yayında aktardı. Türkeş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Milli Savunma Bakanlığı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. En dikkat çekici detay Azerbaycan-Ermenistan cephesindeki gelişmelere yönelikti. Daha önce Ankara'dan bu bölgede PKK/YPG'ye yönelik teröristlerin olduğu savaştığı iddialara yönelik açıklamalar vardı. Bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Buna göre; Ermenistan-PKK'lıların varlığına ek olarak bölgede GKRY'nin bir korgeneralinin de olduğu ve Ermeni milisleri ile PKK/YPG ile terör örgütü mensuplarının farklı ülkeden paralı askerlerinin burada eğitimini sürdürdüğü belirtildi."

 

MSB: Rum korgeneral Ermanistan'da ile ilgili etiketler Ermenistan Güney Kıbrıs Rum PKK Azerbaycan msb korgeneral
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.