MSB, milli güdümlü mermi sistemi ATMACA'nın atış testi görüntülerini paylaştı

Satıhtan Satha Milli Güdümlü Mermi ATMACA ilk kez Mobil Güdümlü Mermi Sistemi ile karadan denizdeki bir hedefe ateşlendi. Bugün Karadeniz’de gerçekleştirilen test atışı başarıyla gerçekleşti. Milli Savunma Bakanlığı atış testinin görüntüsünü yayınladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Karadeniz’de gerçekleştirilen test atışında kullanılan milli güdümlü mermi ATMACA'nın ateşlenme anının görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

MSB, paylaşımda, “Satıhtan Satha Millî Güdümlü Mermi ATMACA ilk kez Mobil Güdümlü Mermi Sistemi ile karadan denizdeki bir hedefe ateşlendi. Bugün Karadeniz’de gerçekleştirilen test atışı başarıyla icra edildi” ifadelerini kullandı.

 

MSB, milli güdümlü mermi sistemi ATMACA'nın atış testi görüntülerini paylaştı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı msb atmaca milli güdümlü mermi sistemi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.