MSB, harekat görüntüsünü paylaşıp İsrail'e gönderme yaptı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara’ya düzenlenen hava harekatının görüntülerini paylaştı. Operasyonda 3 PKK’lı teröristin öldürüldüğü belirtildi. MSB ayrıca İsrail'e de gönderme yaparak, "Masum siviller, tarihi ve dini yapılar ve çevre bizim için dokunulmazdır." mesajını yayınladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak kuzeyindeki Gara’da 3 PKK'lı teröristin Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda operasyona dair görüntülere yer verildi. Ayrıca "Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde devam ediyor. Irak kuzeyindeki Gara’da tespit edilen 3 PKK’lı terörist daha Hava Kuvvetlerimizin düzenlediği başarılı hava harekâtı ile etkisiz hale getirildi" notu düşürüldü.

MSB'DEN İSRAİL'E GÖNDERME

Diğer yandan Savunma Bakanlığı, Filistinlilere ve tarihi yerlere saldıran İsrail'e atıfta bulunarak, "Operasyonlarımızda sadece teröristler ve onlara ait sığınak, barınak, mağara ve mevziler hedef alınmaktadır. Masum siviller, tarihi ve dini yapılar ve çevre bizim için dokunulmazdır." mesajını da yayınladı.

  

 

 

MSB, harekat görüntüsünü paylaşıp İsrail'e gönderme yaptı ile ilgili etiketler İsrail savunma bakanlığı Gara hava harekatı gönderme msb

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.