MSB duyurdu: Terör mağarası imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada terör örgütüne yönelik Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonların sürdüğü belirtildi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, PKK'lıların kullandığı bir mağaranın imha edildiği görüntüler yayınlandı.

Mehmetçik, terör örgütü PKK'ya yönelik başarılı operasyonlarını sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı, devam eden operasyonlarda teröristlere ait mühimmatın bulunduğu mağaranın yerle bir edildiğini aktardı. Bakanlığın sosyal medya hesabından mağaranın imha edildiği görüntüler paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak kuzeyinde başlatılan teröristlere darbe vurmaya devam ediyor. Pençe Yıldırım operasyon bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde; girişinde tuzaklanmış 2 adet EYP bulunan, tek odalı bir mağara tespit edildi. Mağarada yapılan aramada çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Tespit edilen malzemeler ve mağara METİ Timlerimiz tarafından imha edildi.

MSB duyurdu: Terör mağarası imha edildi - Resim : 2

Ele geçirilenler:

- 31 adet el bombası,

- 10 adet elektrikli fünye,

- 8 adet EYP ana imla hakkı,

- 4 adet sevk fişeği,

- 2 adet RPG-7 anti tank mühimmatı,

- 2 Adet AK-47 piyade tüfeği şarjörü,

- 50 metre infilaklı fitil,

- Yaklaşık 300 metre EYP yapımında kullanıldığı değerlendirilen kablo.

MSB duyurdu: Terör mağarası imha edildi - Resim : 3

MSB duyurdu: Terör mağarası imha edildi ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı PKK terör operasyonu terör örgütü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.