MSB duyurdu: PKK'lı teröristler hava operasyonuyla öldürüldü

Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen PKK'lı 5 teröristin hava harekatıyla öldürüldüğünü duyurdu. Öte yandan Bakanlık, TSK ve MİT'in koordineli çalışması sonucu, Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde de PKK'lı 5 teröristin daha öldürüldüğünü açıkladı. Böylece bugün öldürülen terörist sayısı 10'a yükseldi.

Bakanlığın Twitter adresinden yapılan açıklamada, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların kararlılıkla sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin ve Hakurk bölgelerinde, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 5 PKK'lı teröristin, hava harekatlarıyla öldürüldüğü duyuruldu.

Öte yandan Bakanlık, TSK ve MİT'in koordineli çalışması sonucu, Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde de PKK'lı 5 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. 

Böylece Irak'ın kuzeyinde öldürülen terörist sayısı 10'a yükseldi.

 

MSB duyurdu: PKK'lı teröristler hava operasyonuyla öldürüldü ile ilgili etiketler PKK terör terörist Kuzey Irak msb
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.