MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 1, Metina bölgesinde de 2 terörist öldürüldü!

Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden operasyonlar kapsamında Pençe-Kilit bölgesinde 1, Metina bölgesinde de 2 olmak üzere toplam 3 PKK’lı terörist öldürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı Twitter'dan yaptığı açıklama ile Pençe-Kilit ve Metina bölgesinde toplam 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. 

MSB Twitter paylaşımında, "Irak’ın kuzeyinde 17 Nisan 2022’de başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu ile 289 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getiren Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; tespit ettiği ve içerisinde çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulunan 330 mağara ve sığınağı da imha etti." ifadeleri kullanıldı. 

MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 1, Metina bölgesinde de 2 terörist öldürüldü! ile ilgili etiketler Operasyon msb pençe kilit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.