MSB duyurdu! NATO görevini engellemeye çalışan Yunan uçaklarına karşılık verildi!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, NATO'nun NEXUS ACE görevinin Yunanistan'a ait uçaklar tarafından engellenmeye çalışıldığı bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı ise Yunan uçaklarına gerekli cevabın verildiğini belirtti.

Yunanistan'dan Türkiye'ye yönelik tahrik girişimlerine bir yenisi daha eklendi. Ege Denizi'nde gerilimi tırmandıran Yunanistan, Türk uçaklarının NATO görevini engellemeye çalıştı. Türk Hava Kuvvetleri bu girişime anında karşılık verdi.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Hava Kuvvetlerimize ait muharip ve destek uçakları ile NATO tarafından görevlendirilen AWACS uçağı, karşılıklı eğitim maksadıyla Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında NATO koordineli olarak NEXUS ACE eğitim görevi icra etti.

MSB duyurdu! NATO görevini engellemeye çalışan Yunan uçaklarına karşılık verildi!

Uluslararası hava sahasında gerçekleşen NATO'nun NEXUS ACE görevi, Yunanistan'a ait uçaklar tarafından engellenmeye çalışılmış, Hava Kuvvetlerimize ait uçaklarla gerekli karşılık verilerek NATO görevinin başarıyla tamamlanması sağlanmıştır."

MSB duyurdu! NATO görevini engellemeye çalışan Yunan uçaklarına karşılık verildi! ile ilgili etiketler NATO Yunanistan Milli Savunma Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.