MSB duyurdu: Köprü tankları Bozkurt’a ulaştı!

Sel bölgesinde bir yandan kayıp ihbarlarıyla ilgili faaliyetler devam ederken bir yandan da felaketin izlerini silmek için dört koldan çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda bölgede ulaşım ve lojistik aktarımı için büyük önem arz eden köprü tanklar Bozkurt'a ulaştı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB), Bozkurt'a yolladığı kaydırmalı köprü tanklarının kurulumuna başlandı.

3 KÖPRÜ TANK BÖLGEDE

Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaralar sarılmaya devam ediliyor. İlçede iki mahalle arasında bulunan köprülerin sel sularının etkisiyle yıkılmasının ardından köprülerin yerine kullanılması ve geçişlerin sağlanabilmesi için, Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2 yatay kaydırmalı köprü tankı ile 3 sabit köprü aracı gönderildi.

BU SABAH İTİBARIYLA BAŞLADI

Bu sabah itibarı ile Bozkurt'a ulaşan MSB'ye ait yatay köprüler kurulmaya başlandı. Ekiplerin iki mahalle arasına ulaşımı sağlamak için kurmaya başladığı yatay köprülerin bugün içinde kurulumunun bitirilmesi planlanıyor.

MSB duyurdu: Köprü tankları Bozkurt’a ulaştı! ile ilgili etiketler Bozkurt Kastamonu msb Tank
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.