MSB duyurdu: Düşen helikopter için arama çalışması başlatıldı

Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı (MSB), dün akşam saatlerinde İyon Denizi'ne düşen Kanada’ya ait FREDERICTON Fırkateyni’nin helikopterini arama-kurmatma çalışmaları için TCG SALİHREİS Fırkateyni'nin görevlendirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen son dakika açıklamasına göre; "NATO SNMG-2’de görevli Kanada’ya ait FREDERICTON Fırkateyni’nin helikopteri dün akşam saat 20.00‘de İyon Denizi'ne düştü. SNMG-2’de görevli bulunan TCG SALİHREİS Fırkateynimiz ile İtalyan FASAN Fırkateyni, düşen helikopteri ve mürettebatını arama-kurtarma çalışması başlattı." denildi.

NE OLMUŞTU? 

Yunan basınında yer alan haberlerde, 3 ya da 6 kişilik mürettebatı bulunduğu tahmin edilen helikopterin Kanada’ya ait Fredericton isimli fırkateynden havalandıktan sonra Kefalonya Adası açıklarında radarlardan kaybolduğu belirtilmişti.

MSB duyurdu: Düşen helikopter için arama çalışması başlatıldı

 

MSB duyurdu: Düşen helikopter için arama çalışması başlatıldı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Helikopter kazası helikopter msb
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.