Şehit Uzman Çavuş Abdullah Bayram Diyarbakır’da son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda bir askerimiz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda 1 askerin şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 28 Haziran 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız Uzman Çavuş Abdullah Bayram şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Abdullah Bayram, Diyarbakır’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Abdullah Bayram Diyarbakır’da son yolculuğuna uğurlandı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, bir askerin şehit olduğunu duyurmuştu. Bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Diyarbakırlı Uzman Çavuş Abdullah Bayram’ın cenazesi helikopterle kentte getirildi. Şehit Abdullah Bayram için 7. Kolordu Komutanlığı Hava Üs Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali İhsan Su, Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, şehidin yakınları ve askeri personel katıldı. Üs komutanlığında düzenlenen törenin ardından şehit Uzman Çavuş Bayram, Çüngüş ilçesi kırsal Yukarışeyhler Mahallesi'ne bağlı Çınarköy mezrasına gözyaşları arasında defnedildi.

Şehit Uzman Çavuş Abdullah Bayram Diyarbakır’da son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.