MSB, cezayı inlerine götürüyor: Yiğitlerimiz, çocuklarımızı üzmeye kalkan teröristleri incitmeye devam edecek!

İsviçre'nin Basel kentinde, terör örgütü PKK yandaşları 23 Nisan etkinliklerine saldırıda bulunmuştu. Konuyla ilgili sosyal medyada paylaşım yapan Milli Savunma Bakanlığı halka güven, düşmana gözdağı verdi. Paylaşımda; "Yiğitlerimiz, çocuklarımızı üzmeye kalkan teröristleri incitmeye devam edecek!" denildi.

Milli Savunma Bakanlığı, İsviçre'nin Basel kentinde 23 Nisan etkinliklerine saldırıda bulunan terör örgütü PKK yandaşlarıyla ilgili olarak sosyal medyada paylaşım yaptı.

Karlar ortasındaki bir Mehmetçiğin fotoğrafını yayınlayan MSB, "Yiğitlerimiz, çocuklarımızı üzmeye kalkan teröristleri incitmeye devam edecek!" dedi.

Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Kimse endişelenmesin! Avrupa'nın orta yerinde çocuklara saldıracak kadar alçaklaşan bebek katillerine, hak ettikleri cezayı korkudan saklandıkları inlerine kadar bizzat götürüyoruz! Yiğitlerimiz, çocuklarımızı üzmeye kalkan teröristleri incitmeye devam edecek!"

 

 

 

 

 

MSB, cezayı inlerine götürüyor: Yiğitlerimiz, çocuklarımızı üzmeye kalkan teröristleri incitmeye devam edecek! ile ilgili etiketler İsviçre PKK Milli Savunma Bakanlığı 23 Nisan etkinliklerine saldırı paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.