Mourinho'yu artık FIFA da kaale almıyor!

FIFA, '2016 yılının en iyi erkek teknik direktörü' ödülü için kısa aday listesini açıkladı. Listede Guardiola, Klopp ve Luis Enrique gibi isimler bulunurken, Mourinho liste dışı kaldı.

FIFA tarafından düzenlenen ve '2016 yılında en iyi erkek teknik direktör'ün seçileceği 'The Best FIFA Men's Coach 2016' ödülü için 10 kişilik kısa liste belli olurken Manchester United'ın başındaki Jose Mourinho ilk 10 arasına giremedi.

2016 yılında sergiledikleri performansa göre belirlenen adaylara 9 Ocak 2017 tarihinde verilecek bu prestijli ödülü kazanmak dünyaca ünlü teknik adamlar yarış haline girecek.

Portekiz'i Avrupa Şampiyonu yapma başarısı gösteren Fernando Santos, Real Madrid'le Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Zidane ve Leicester'la Premier Ligi kazanan Claudio Ranieri de listede yer aldı.

İŞTE O 10 İSİM:

*Chris Coleman (Galler Milli Takım Teknik Direktörü)

*Didier Deschamps (Fransa Milli Takım Teknik Direktörü)

*Pep Guardiola (Bayern Münih-Manchester City Teknik Direktörü)

*Jürgen Klopp (Liverpool Teknik Direktörü)

*Luis Enrique (Barcelona Teknik Direktörü)

*Mauricio Pochettino (Tottenham Teknik Direktörü)

*Claudio Ranieri (Leicester City Teknik Direktörü)

*Fernando Santos (Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü)

*Diego Simeone (Atletico Madrid Teknik Direktörü)

*Zinedine Zidane (Real Madrid Teknik Direktörü)

Mourinho kadro dışı kaldı!

Geçtiğimiz sezon Chelsea'nin başında aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken ve sezon ortasında görevini bırakan Jose Mourinho, ezeli rakipleri Luis Enrique ve Guardiola'nın bulunduğu listede yer alamadı.

Nasıl seçilecek?

'2016 Yılının En İyi Erkek Teknik Direktörü', milli takım hocaları ve kaptanlarının verdiği oylarla seçilecek. Bu oylar toplam oy oranının yüzde 50'sini etkileyecek.

Diğer yüzde 50'lik kısım ise, halk oylaması ve 6 kıtadan seçilen 200 gazeteci tarafından verilen oylar sonrası belirlenecek.

Mourinho'yu artık FIFA da kaale almıyor! ile ilgili etiketler Jose Mourinho Manchester United FIFA
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.