Mourinho'dan itiraf: Sadece o gün ağladım

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, 2012 Şampiyonlar Ligi yarı finalinden sonra yaşadığı üzüntüyle ilgili konuştu.

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ı çalıştıran Jose Mourinho, teknik direktörlük kariyeri boyunca yalnızca bir kere ağladığını söyledi.

Mourinho'dan itiraf: Sadece o gün ağladım

2010 ve 2013 yılları arasında Real Madrid'in başına olan Portekizli teknik adam, 2012 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'e elenmelerinin ardından çok büyük bir üzüntü yaşadığını dile getirdi.

İlk maçı Bernabeu'da 2-1 kazanan Madrid, rövanşta uzatmalara ve sonrasında penaltılara giden maçta kaybederek finalin kapısından dönmüştü.

Marca'ya konuşan Mourinho sonrasında yaşananları şöyle anlattı:

"Ne yazık ki futbolun doğası bu... Cristiano, Kaka, Sergio Ramos... Futbolun en kusursuz üç canavarı... Tabii insan oldukları bir gerçek!"

"Teknik direktörlük kariyerimde bir mağlubiyetten sonra ağladığım tek geceydi. Çok iyi hatırlıyorum... Yardımcım Aitor Karanka ile beraber evimi önünde durduk, arabanın içinde ağladık. Çok zordu çünkü o sezonun en iyisi bizdik."

Mourinho'dan itiraf: Sadece o gün ağladım ile ilgili etiketler Tottenham José Mourinho Jose Mourinho Premiere League
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.