Motosikleti ayağa kalkarak sürdü! Bu hareketi cezasız kalmadı

Alanya'da motosiklet sürücüsünün ayağa kalkarak tehlikeli şekilde ilerlediği anlar cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Daha önce de benzeri hareketlerde bulunduğu tespit edilen sürücünün kimliği tespit edilemezken, plaka üzerinden 1483 lira ceza kesildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde bugün çekilen görüntülerde kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, kullandığı 07 AGU 262 plakalı motosikletiyle akrobatik hareketler yaparak ilerledi.

Motosikleti ayağa kalkarak sürdü! Bu hareketi cezasız kalmadı

Sürücünün hem kendi canını hem de trafik güvenliğini hiçe saydığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Motosikletin üzerinde ayağa kalkan sürücünün bir ayağını geriye doğru uzattığı ve elleriyle de gidonu tutarak ilerlediği görüldü.

Motosikleti ayağa kalkarak sürdü! Bu hareketi cezasız kalmadı - Resim : 2

Aynı sürücünün 2 Eylül'de D-400 karayolu üzerinde akan trafik arasında benzer şekilde ilerlediği anlar da bir başka vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Tehlikeli şekilde araç kullanan sürücüye, her iki olay nedeniyle plakası üzerinden toplam 1483 TL ceza uygulandı.

DHA

Motosikleti ayağa kalkarak sürdü! Bu hareketi cezasız kalmadı ile ilgili etiketler Alanya Motosiklet akrobatik hareketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.