Motosiklet üstünde 'seri köz' yolculuğu

İstanbul Sultanbeyli'de araç trafiğinin yoğun olduğu Petrol Yolu Caddesi’nde bir motosiklet sürücüsü seyir halindeyken tek eliyle motosikletin direksiyonunu tutarken diğer eliyle içi nargile közü dolu kovayı tutarak yoluna devam etti.

Motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğunda kaskının da olmaması ise dikkat çekti. Tehlikeli yolculuk başka bir sürücünün araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

Motosiklet üstünde 'seri köz' yolculuğu


MOTOSİKLETİ SÜRERKEN DİĞER ELİYLE NARGİLE KÖZÜ TAŞIDI

Alınan bilgiye göre olay geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde Sultanbeyli ilçesi Petrol Yolu Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerindeki 34 CPJ 247 plakalı bir motosiklet sürücüsü, trafikte seyir halinde olduğu sırada bir eliyle motosikleti sürerken diğer eliyle de sopaya bağlı olan içi nargile közü dolu kovayı tutarak tehlikeli bir şekilde yoluna devam etti.

Motosiklet üstünde 'seri köz' yolculuğu - Resim : 2

CANINI HİÇE SAYDI

Tehlikeli yolculukta motosiklet sürücünün kaskının ve herhangi bir motor kıyafeti olmaması dikkat çekti. Motosiklet sürücüsünün canını hiçe saydığı tehlikeli yolculuk trafikte seyir halinde olan başka bir sürücün araç kamerasına yansıdı. Trafikte bir süre daha ilerleyen motosiklet sürücüsü daha sonra ara sokaklara girerek gözden kayboldu.

Motosiklet üstünde 'seri köz' yolculuğu - Resim : 3

Motosiklet üstünde 'seri köz' yolculuğu ile ilgili etiketler İstanbul Sultanbeyli Motosiklet nargile közü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.