Motosiklet sürücüsüne bıçakla saldırmıştı: İfadesi 'pes' dedirtti

İstanbul Ümraniye'de trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü 7 yerinden bıçaklayan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırganın mahkemedeki ifadesi ise akıllara durgunluk verdi.

Geçtiğimiz çarşamba günü İstanbul Ümraniye'de saat 07.45 sıralarında Tavukçuyolu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda flaş bir gelişme yaşandı.

İddiaya göre, hafif ticari araç sürücüsü Selahattin S. ile motosiklet sürücüsü Berk D. arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma başladı.Tartışmanın büyümesi üzerine Selahattin S. motosiklet sürücüsü Berk D.'yi 7 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Hastaneye kaldırılan Berk D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, bıçaklı saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

"BEN DE YARALANDIM BEN DE ŞİKAYETÇİYİM"

Şüpheli Selahattin S. mahkemedeki sorgusunda şöyle konuştu: "Olay günü yolumda giderken motosiklet önümü kesti, motor sürücüsü ile bir tartışma yaşadım. Laminat işi yaptığım için arabamda bıçak vardı. Bana saldırdığı için kendimi koruma maksatlı bıçağı aldım. Aramızda yaşanan arbedede bıçak motor sürücüsünü yaralamış. Bu olay nedeniyle ben de yaralandım. Benim de parmağımda yara vardır. Ben de ondan şikayetçiyim"

TUTUKLANDI

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Selahattin S.'nin "silahla basit yaralama" suçunu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösterir somut delillerin bulunduğunu gerekçe göstererek tutuklanmasına karar verdi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Motosiklet sürücüsüne bıçakla saldırmıştı: İfadesi 'pes' dedirtti ile ilgili etiketler Ümraniye kaza motor bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.